Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відміна беатифікації – реформа Церкви




 

Ваша Святосте,

   за нашим посередництвом Бог ставить Вас, перед рішенням, від якого залежить спасіння мільйонів душ, а також Ваша доля після смерті – вічне засудження або вічне спасіння.

Ви добре знаєте, що Ваш попередник Іван Павло ІІ свідомо допус-тився таких вчинків, які Святе Письмо і церковна Традиція називає ідолопоклонством і апостазією, тобто смертним гріхом. Ви знаєте, що це зробив публічно і тим дав злий приклад цілій католицькій Церкві і тим, які є поза нею. Ви також добре знаєте, що внаслідок його синкре-тичних жестів практично вся церковна ієрархія і майже всі священики, а також зведені миряни, відкрилися поганським практикам, філософіям, окультизму та ідолопоклонству. Таким чином відпали від спаситель-ної віри, а їх душі і розум були зв’язані демонськими силами, що діють через поганство (пор. 1Кор.10,20).

Замість проповідування Євангелія світові, в житті Івана Павла ІІ бачимо жести, які заперечують основні правди віри, що Ісус Христос є єдиним Спасителем. Обіймання з далай-ламою, який робить з себе бога, підпорядкування магічним ритуалам через т.зв. благословення (прокляття), прийняття магічного вінка і знаку бога Шіви на чоло від індуїстської жриці, а також публічний акт дружби з шаманами і масо-нами є жестом апостазії і згіршенням для цілої Церкви. Його твердження, що буддисти, індуїсти, шамани, сповідники вуду і т.д. моляться до єдиного істинного Бога, як і християни, є обманом. Дозвіл, щоб погани, чарівники і ті, які кланяються демонам, проводили свої ідолослужіння в католицьких храмах, є оскверненням не тільки храмів, але й цілої Церкви. Дозвіл, щоб у його присутності буддис-ти поставили на вівтар, на кивот замість хреста, ста-тую Будди, поклонялися йому і «молилися» до нього – це однозначний і виразний апостатичний жест, даний Церкві, як прецедент на дорозі відпаду!

Чоловіки, жінки і діти в історії Церкви радше жертвували своїм життям, ніж зробили б те, що вчинив Іван Павло ІІ. Ваша Святосте, перед цим собором тисяч мучеників і перед живим Богом, який прий-де судити живих і мертвих, закликаємо, щоб Ви, як наступник Петра, однозначно засудили синкретичні жести Івана Павла ІІ. Закликаємо Вас назвати ідолопоклонством не тільки жести в Ассижі, але цілу апостатичну лінію, яку Іван Павло ІІ вніс до Церкви.

Ваша Святосте, мусите сказати Церкві і світові, що дозвіл вста-новити статую Будди на вівтар, на кивот замість хреста, і поклоніння йому є смертним гріхом, насмішкою над мучениками і висміюванням Христа. Якщо все ж зі страху перед апостатичними кардиналами, єпископами, і зі страху перед світом будете мовчати, то тим зраджуєте Христа і Його Церкву. Якщо 10.10.2010р. дозволите запла-новану беатифікацію Івана Павла ІІ, то цим автоматично скажете світові, що покланятися Будді і ставити його на вівтар, на кивот замість хреста, не є зрадою і зреченням Христа! Але тоді цим проповіду-єте інше Євангеліє і не любите правду! За Вашим прикладом християни відпадуть від Христа, а Бог засудить Вас однозначним і незмінним словом – Гал.1,8-9; 2Сол. 2,10-12.

Ваша Святосте, іменем розп’ятого Христа просимо Вас: Відкиньте страх і відмініть беатифікацію Івана Павла ІІ, засудіть його апоста-тичний жест, зверніться з закликом до Церкви, щоб чинила покаяння і навернулася до Христа. Далі Вас просимо, скасуйте вже і офіційно апостатичну колегію кардиналів і встановіть Собор Дванадцяти, в якому й надалі будете представляти Петра. Тоді після вашої смерті з Собору Дванадцяти буде обраний Ваш наступник. Знову Вам пропонуємо: відійдіть з Вавилону (Риму – 1Пт, 5.13) до Єрусалиму. Там розпочніть реформу Церкви. Першим кроком реформи є відміна беатифікації Івана Павла ІІ.

Треба, щоб Ви особисто, разом з цими 12-ма Божими мужами, розпочали реформу Церкви. Реформу розпочніть конкретно тим, що відкличете з урядів усіх єпископів-апостатів (які не визнали віру і прикривають єресі або мовчать на них), а замість них іменуйте нових. Також відкличте всіх кардиналів, які відкрито зрадили Христа і самі себе, як апостати, виключили з Містичного Тіла Христового. Ліквідуй-те цю, вже сьогодні анахронічну і афункціональну інституцію!

Ваша Святосте, вже не маєте багато часу, маєте 83 роки.

Молимося за Вас і просимо Вашого благословення.

    Єпископи УПГКЦ

+ Ілля,ЧСВВр; + Методій,ЧСВВр; + Маркіян,ЧСВВр; +Самуїл,ЧСВВр

Україна, Львів, 14.03.2010

Копії: 1) Єпископствам Католицької Церкви; 2) Патріархам і єпископам Православних Церков; 3) Представникам Протестантських Церков; 4) Божому люду

Www.uogcc.org.ua; www.community.org.ua

Іван Павло ІІ – проповідник іншого євангелія

Ісус Христос послав апостола Павла: «Відкривати очі поганам, щоб вони навернулись від темряви до світла та від влади сатани до Бога» (Ді.26,18).

Іван Павло ІІ робив якраз навпаки – утверджував поган в їхній темряві і служінні демонам. Він зловжив довіреним йому Божим авторитетом і подав Церкві цю фальшиву дорогу, а тим змінив суть Євангелія. Цієї його діяльності стосується Боже слово:«Іншого Євангелія немає, але є деякі люди, що вас непокоять, і хочуть перевернути Христове Євангеліє. Але якби й ми або Ангел із неба проповідував вам не те, що ми вам проповідували, нехай буде проклятий! Як ми перше казали, і тепер знов повторюю: Коли хто вам проповідує інше Євангеліє, ніж те, яке ви прийняли, нехай буде проклятий!» (Гал.1,7-9).

 

В жодному разі і ніколи Іван Павло ІІ не сміє бути беатифікований, бо цим офіційна Церква підтвердила б фальшиве євангеліє, а папський уряд і Церква тим самим була б приречена на загибель.










Последнее изменение этой страницы: 2018-04-12; просмотров: 256.

stydopedya.ru не претендует на авторское право материалов, которые вылажены, но предоставляет бесплатный доступ к ним. В случае нарушения авторского права или персональных данных напишите сюда...